PROGRAMMA + SPREKERS

BOOST YOUR INTERIOR BUSINESS | 12- 15 APRIL 2021

De masterclasses/interviews duren max. 60 min

Marian van Olst - host van BYIB21


Marian van Olst

Host, interieurontwerper en SketchUp expert


KICK-OFF

Ook dit jaar is Marian weer jullie host tijdens Boost Your Interior Business.

Tijdens de Kick-off gaat Marian vertellen wat voor moois je allemaal te wachten staat!

Met veel zorgvuldigheid hebben we weer een fantastisch programma samengesteld met mooie sprekers.

Zet je schrap want de energie is hoog deze keer :-)


Are you ready to rock?

afbeelding van spreker BYIB21


Jan Agelink

Trendspecialist


MASTERCLASS - THE SENSUAL HOME

Het huis wordt dé plek de komende decennia waar een enorme ontwikkeling gaat plaatsvinden. Welzijn en welbevinden zijn de belangrijkste criteria voor vorm, kleur en ruimteverdeling. We zoeken ruimte in het huis om ruimte in ons hoofd te creëren. Verbinding en verandering werken door in concepten en vormen. Hoe vertaal je de trends op interieurgebied naar de praktijk?


➕Ontdek de laatste trends op interieurgebied.

➕Wat zijn de laatste ontwikkelingen en innovaties op kleur en materiaal gebied?

➕Raak geïnspireerd door de nieuwste producten, inspiratie en informatie van ‘digitale’ beurzen, leer nieuwe inspirerende jonge designers kennen.

➕Leer hoe je deze trends kan toepassen in je eigen werk en voor je klanten.


Jan is sinds 1994 werkzaam als trendspecialist. Hij combineert een heldere analyse van globale en lokale trends met een talent voor het selecteren van prachtige beelden. Zijn visie op de toekomst is zeer waardevol voor mensen werkzaam in interieur, lifestyle & design. Als een van de weinige trendburo’s in Europa focust buro jantrendman zich volledig op interieurtrends. Jan verbindt trends van de zes grote drivers in onze wereld: technologie, kunst & cultuur, demografie, economie, politiek en ecologie - en creëert hiermee stof tot nadenken.


afbeelding van spreker BYIB21


Iris Havekes

Interieur, concept, trend en rustcoach


MASTERCLASS - ONDERNEMEN VANUIT RUST

Ben jij ook die ondernemer die vaak alles geeft met heel je hart? Juist dan is het heel belangrijk om ook je rustmomenten te pakken. Zo zorg je ervoor dat het in balans blijft en je niet na een tijdje leeg en opgebrand bent. Zeker als je net begonnen bent, maar ook als je een volle of misschien juist een lege agenda hebt, is het niet nemen van echte rust een grote valkuil. Wil jij ook je creativiteit optimaal benutten en makkelijker in de juiste flow komen? Maak dan kennis met een fijne en krachtige manier om die echte rust te ervaren en ook dichter bij je kern te komen, zodat jij vanuit je hart en in balans met je prachtige bedrijf aan de slag kunt.


➕Op zoek naar jouw purpose, missie en intentie?

➕Ervaar een diepe ontspanningssessie.

➕Leer een krachtige tool te maken die je de komende periode helpt dit vast te houden.


Iris zit al meer dan 20 jaar in het vak als interieurontwerper en heeft een natuurlijke nieuwsgierigheid en liefde voor het vak, is altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, maar heeft ook ervaren hoe de passie en liefde voor het vak je balans kan verstoren. Doordat ze twee keer een burn-out heeft gehad, heeft ze aan den lijve ondervonden dat wanneer je niet genoeg ontspant, je daar uiteindelijk de rekening voor betaalt. Maar ook deze situatie heeft haar verrijkt; ze heeft een mooie manier gevonden om echt te ontspannen, die bewezen werkt en heel makkelijk is toe te passen. 


afbeelding van spreker BYIB21


Mieke Langenhuizen 

Clubhouse Expert


MASTERCLASS - DE POWER VAN JE STEM

Ben jij al member van Clubhouse; het nieuwe netwerkplatform, gebaseerd op audio? Wil jij ook weten welke strategieën jij kunt toepassen op Clubhouse? Creëer online vertrouwen, puur op je stem! Stop met verkopen en de klant komt naar jou toe. 


➕Hoe vind je je doelgroep en krijg je betrokken luisteraars?

➕Welke strategieën pas je toe?

➕Hoe verkoop je via Clubhouse?


Mieke is social media trainer en leert bedrijven hoe je op de juiste manier zichtbaar bent en hiermee je omzet verhoogt. Mieke is gespecialiseerd in Clubhouse, een platform dat puur op audio werkt! Als early adopter heeft zij met haar voice in een razend tempo een community gecreëerd. Aanbevolen door bekend en onbekend Nederland. Mieke’s motto: ‘Social media is doen! Doe je niets, dan krijg je niets’.


afbeelding van spreker BYIB21


Anne-Claire Winkelhagen

Interior Designer


INTERVIEW - GROEIEN ALS INTERIEUR ONDERNEMER

Dat Anne-Claire passie heeft voor het vak en ondernemend is, dat is wel duidelijk! 15 jaar geleden is ze haar onderneming gestart, waarbij ze stijlvolle high-end projecten maakt als interieurontwerper, een enorme groei heeft doorgemaakt op social media vlak en een webshop heeft geopend met zelfs eigen ontwerpen. Hoe doet ze dat? Wat is haar drijfveer en wat komt erbij kijken om van kleine zelfstandige te groeien naar een interieur onderneming als Clairz Interior Design en wat zijn haar plannen voor de toekomst?


➕Groeien als interieur ondernemer, hoe pak je dat aan? 

➕High-end projecten; valkuilen en succesverhalen.

➕Bouwen aan je netwerk; hoe kom je aan nieuwe klanten?


Anne-Claire heeft de liefde voor materialen, vormen en kleuren van huis uit meegekregen, daar haar droombaan van gemaakt en doet waar ze gelukkig van wordt; stijlvolle interieurs ontwerpen met haar eigen signatuur gecombineerd met de wensen van de klant. Met Clairz Interior Design, haar eigen ontwerpstudio, winkel, sinds kort ook webshop, maar zeker ook met haar inspirerende posts en video’s op social media, laat ze mensen zichzelf ontdekken in hun eigen huis.

afbeelding van spreker BYIB21


Merel van der Wouden

Onderhandelcoach


MASTERCLASS - SUCCESVOL ONDERHANDELEN OVER GELD

“In het leven krijg je niet wat je waard bent, maar wat je onderhandelt”

Wist je dat we gemiddeld 3-7 keer per dag onderhandelen, maar zodra het over geld gaat vinden we het lastig. Merel geeft praktische tips over hoe je succesvol en zelfverzekerd kunt onderhandelen over geld. Over de afgelopen jaren heeft zij de Pro-Actieve Methode ontwikkeld die haar klanten gemiddeld 25% meer geld oplevert. 


➕Wie doet het eerste voorstel en waarom? 

➕Hoe ga je om met lastige mensen? 

➕Hoe zeg je nee, maar krijg je toch een ja?


Merel is onderhandelcoach, keynote spreker en ondernemer. In 2017 verruilde zij het corporate leven in Toronto om haar bedrijf Blackbird Negotiations op te zetten vanuit Bali. Sinds 2,5 jaar helpt Merel haar klanten om succesvol te onderhandelen over hun salaris of tarief. Merel pitchte haar bedrijf tijdens TedXAmsterdam StartUp Awards, werd in 2019 genomineerd voor een VIVA-400 award en werd genomineerd voor de Joke Smit Prijs, een initiatief vanuit het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Daarnaast staat Merel vaak in de media, omdat haar onderwerp zeer actueel is. 


Deze opname is na 15 oktober niet meer beschikbaar.

afbeelding van spreker BYIB21


Marie-Gon Vos

Coach en inspirator


MASTERCLASS - OPTIMAAL ONLINE ADVIES GEVEN

Online advies geven, dat is echt onmogelijk!  Niet waar. Wil jij zien dat je op een hele creatieve en interactieve manier jouw klanten blij kan maken met een geweldig online interieuradvies? En dat dit zelfs een blijvende service in jouw aanbod kan worden. Zo bereik je nog meer klanten.


➕Tips om je klant te overtuigen dat jij perfect een online advies kunt geven.

➕Leidraad voor een duidelijke voorbereiding voor jou en je klant.

➕Inspiratie en ideeën om het nóg levendiger te maken.

➕Inzicht om je advies goed af te ronden en op te volgen.


Marie-Gon werkt al meer dan 20 jaar als kleur- en interieur expert in Nederland en daarbuiten. Ze heeft zelf ervaren hoe het is om te moeten schakelen naar online afgelopen jaar en dat heeft zij 100% omarmt. Vanuit India laat ze je zien hoe je ook op afstand goed kunt communiceren én een waardevol advies aan je klanten geeft. En -belangrijk in ons vak- dit kan er heel creatief en aantrekkelijk uitzien én je kunt het meteen zelf toepassen. 


afbeelding van spreker BYIB21


Anne van Leent

Social Media Expert


MASTERCLASS - MEER VOLGERS, MEER BEREIK? DIT IS WAT JE MOET DOEN OP SOCIAL MEDIA!

Wil jij jouw social media een meer prominente plek geven in jouw bedrijf? Wil jij altijd op het juiste moment zichtbaar zijn bij jouw ideale klant? Anne laat je met liefde voor het interieur vak én social media zien hoe jij op jouw eigen unieke manier deze zichtbaarheid kunt realiseren. En vanaf dat moment werk je naar resultaten waar je nu alleen nog maar van durft te dromen!


➕Zo bepaal je realistische social media doelen (er is meer mogelijk dan je denkt!).

➕Wat je statistieken je allemaal vertellen.

➕Do’s en Don’ts binnen Instagram en Pinterest.


Anne is founder én social media strateeg binnen ROOM. the agency. Samen met haar team ontzorgt ze woonondernemers op het gebied van social media en social advertisement voor de kanalen Instagram, Pinterest en Facebook. De woonbranche ligt haar aan het hart: ze is zelf namelijk opgeleid als interieuradviseur/-stylist. Als je het haar vraagt is het de mooiste branche die er bestaat! Daarnaast heeft ze een eigen interieurblog gehad en werkte als online marketeer, waar ze alles rondom social media en adverteren leerde. Kortom iemand die weet hoe hard het werken is om gezien te worden in deze branche, maar ook hoeveel social media betekent/kan betekenen binnen de branche, mits je weet wat je doet. 


afbeelding van spreker BYIB21


Andre Kolenbrander

BrandRetail Expert - van product/concept tot en met realisatie


INTERVIEW - HOE MAAK JE JE PROJECTEN COMMERCIEEL?

Ken je dat; een mooi uitdagend project, goede klik met je opdrachtgevers, prachtig ontwerp gemaakt, veel uren erin gestoken, maar uiteindelijk bleef er onderaan de streep weinig voor jou over. In het gesprek met Andre doorloopt hij de processen van concept tot en met realisatie en vertelt hoe hij door zijn ervaringen wijzer is geworden. Waar het in projecten mis kan gaan en hoe je dat kan voorkomen om zodoende ook meer uit jouw projecten te halen.


➕Hoe pak je commercieel je project aan.

➕Andre neemt je mee in het proces van concept naar realisatie; de valkuilen en oplossingen.

➕Dat je met lef en enthousiasme heel ver kan komen.


Andre heeft zijn jarenlange ervaring opgedaan in de retailbranche, eerst in de verkoop, daarna als store manager bij WE Fashion, als VM Manager bij Nike en is vervolgens teruggekeerd naar WE Fashion als Retail Experience Manager, waarbij alles draaide om klantbeleving. Met al deze ervaringen op zak heeft Andre zo’n 10 jaar geleden, samen met zijn vrouw, een eigen bedrijf opgericht; Optie A. Optie A creëert en realiseert, zowel voor de retail als ook voor particulieren, een omgeving waarin iedereen zich thuis voelt, prettig werkt en geïnspireerd raakt; een BrandRetail Experience! Sterke conceptuele ontwerpen, die een verhaal vertellen. 

Andre leeft met het motto ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan!’ En dat heeft hij ook in de afgelopen periode laten zien. Met lef en enthousiasme kan je heel ver komen! 


afbeelding van spreker BYIB21

Jelena Brillenburg Wurth

Stylist en kleurexpert


MASTERCLASS - DE MOOISTE VERDIEPING VAN KLEUR

Kleur inspireert altijd, we zijn ons er alleen niet altijd van bewust. We kunnen namelijk niet níet waarnemen. 

Word jij ook altijd geïnspireerd door beelden van kleurrijke interieurs en wil je jouw klanten nog beter adviseren bij een kleuradvies? Pas je kleur toe in je ontwerpen, dan wil je vooral weten waaróm je een kleur toepast én welke tint je kiest. Juist daarom is het onmisbaar om de theorie en de technische achtergrond van kleur te kennen en te begrijpen.


➕Leer diverse kleursystemen en kleurtalen en waarom we die gebruiken.

➕Beter kunnen communiceren over de nuance van kleuren.

➕Ontdek de altijd werkende en makkelijke kleurencombinaties om snel een goed kleuradvies te geven.


Jelena startte haar carrière als interieurprofessional en inmiddels beweegt ze zich op vele terreinen binnen de interieurbranche, maar haar grootste passie is kleur.

Sinds 2008 is ze als kleurspecialist verbonden aan Histor, geeft ze kleuradviezen bij de consument thuis, verzorgt ze lezingen én trainingen en ondersteunt de online klantenzorg.

Daarnaast ontwerpt ze ook totale interieurs voor particulieren, geeft les, verzorgt lezingen en is als ambassadeur interieurstyling particulier verbonden aan BNS Crisp.


afbeelding van spreker BYIB21


Richard Vink

Interieurontwerper


INTERVIEW - INTERIEURONTWERPEN VAN A TOT Z

Richard is een high-end interieurontwerper, onder meer bekend van het tv programma Huizenjacht, waar hij het creatief brein was voor mensen die een huis wilden kopen, maar de mogelijkheden van het huis niet zagen, totdat hij ze meenam in zijn ideeën. Hoe pakt hij nou dergelijke verbouwings- en transformatietrajecten aan, waar begin je, wat besteed je uit en wat doe je zelf, hoe ziet het stappenplan eruit om binnen budget het gewenste resultaat neer te zetten? Aan de hand van zijn high-end projecten neemt hij je mee in zijn processen en uiteindelijk prachtige opleveringen.


➕Hoe pak je een project aan; wat is het stappenplan?

➕Hoe kies je je leveranciers?

➕Welke hick-ups kom je tegen tijdens een proces en hoe ga je daarmee om?


Richard begon zijn eerste stage 25 jaar geleden bij ‘bij den dom interiors’ in Utrecht. Sindsdien heeft hij dit heerlijke vakgebied nooit meer verlaten. Nu runt hij zijn eigen studio Vink Interieurontwerp in Amsterdam, met uitdagende projecten, veel maatwerk en ontwerpen die van begin tot eind aansluiten bij de wensen en behoefte van de opdrachtgever. Richard werkt zowel voor particuliere – als zakelijke opdrachtgevers door het hele land, samen met vakmensen van bedrijven als Houtwerk, Indoor Steel, Oprey & Beisterveld, Combo Design – en nog steeds bij den dom interiors.

afbeelding van spreker BYIB21


Christine Boland

Trendanalist


MASTERCLASS - (DE)SIGN OF THE TIMES

Design is een taal, de expressie van de tijdgeest in vormen, kleuren en materialen. Wil jij leren om deze taal te ‘verstaan’ en te kunnen gebruiken bij jouw interieur ontwerpen? Christine neemt je mee en leert jou de tijdgeest te doorgronden, laat je zien welke vormentaal en kleuren/kleurcombinaties de toon zetten in lifestyle, design, interieur, retail, fashion en visual merchandising.


➕Uitzoomen op de tijdgeest 

➕Wat wil de consument?

➕Wat gebeurt er met design en kleur?


Christine is trendanalist en consultant. Zij filtert de relevante omgevingsfactoren uit het wereldnieuws en duidt het effect daarvan op de tijdgeest. Vervolgens laat zij zien welke trends daaruit volgen in consumentengedrag en design language [vormentaal]. Wie begrijpt waar de trends vandaan komen, weet beter welke kant het uit kan gaan voor het eigen werkveld. Laat je inspireren…

afbeelding van spreker BYIB21


Marlou Minten

Online Marketing Expert


MASTERCLASS - HOE ZET JE ONLINE MARKETING IN VOOR JOUW BEDRIJF?

Waarom is online marketing zo belangrijk? En past dat wel bij jouw bedrijf? Ik durf te wedden van wel! 

Als je de basis goed hebt staan en je weet aan welke knoppen je moet draaien van jouw marketingmachine, dan kun jij jouw bedrijf laten groeien. In deze live masterclass vertel ik je meer over wat online marketing is en hoe jij het op een winstgevende manier kunt inzetten voor jouw bedrijf. 

 

➕Wat is online marketing en waarom is het zo belangrijk?

➕Zet jouw eigen marketingstrategie op.

➕Een advertentiestrategie opzetten die geld oplevert.

➕Optimaliseren van je strategie in een notendop.

 

Marlou is meer dan 6 jaar werkzaam als marketeer en besloot 4 jaar geleden om voor het ondernemerschap te kiezen. Ze zet online marketingstrategieën op voor ambitieuze en doelgerichte ondernemers die willen groeien met hun bedrijf op een manier die bij hen past. Want kies je voor een standaard marketingstrategie zonder eigen sausje er overheen? Dan mis je waarschijnlijk mooie kansen! Samen met haar team zorgt ze ervoor dat de marketingstrategieën ook worden uitgevoerd. Marlou volgde diverse (online) trainingen, zowel in Nederland als in Amerika en ze vindt het onwijs tof om jou mee te nemen in de wondere wereld van online marketing. 

afbeelding van spreker BYIB21


Fleur Smeets

Hands-on Jurist


MASTERCLASS - JOUW REISKOFFER, EEN JURIDISCHE TOOLBOX!

Mag je zomaar beelden van iemand anders gebruiken voor jouw moodboard? Hoe kan je ervoor zorgen dat dat niet met jouw beeldmateriaal gebeurt? Heb jij de juridische aspecten van het ondernemerschap in beeld en geregeld? In deze masterclass, speciaal voor professionals in de creatieve sector, neemt creatief jurist Fleur Smeets jou mee op reis en biedt hands-on juridische tools om zo ook op juridisch vlak beter beslagen ten ijs te komen bij relaties en opdrachtgevers. Neem ook het juridische pallet ter hand en jij kan nog succesvoller ondernemen!

 

➕Algemene Voorwaarden, het belang ervan, op welke wijze stel je deze ‘ter hand’ en de do’s en dont’s.

➕Wanneer sluit ik overeenkomsten af en welke zijn van belang?

➕Mag je zomaar beelden van anderen delen of anderen van jou? Intellectuele eigendomsrechten: o.a. wat zijn dit voor rechten? Wat is een werk in juridische zin? Hoe voorkom je dat derden onrechtmatig gebruik maken van jouw werk?

➕Gebruiksrechten: wat zijn dit voor rechten? Hoe leg je ze vast? 


Fleur wilde niets liever dan rechten studeren. Door een speling van het lot nam zij in plaats daarvan het familiebedrijf over en onderbrak haar studie aan de universiteit. Op haar 31e besloot ze haar wens alsnog in vervulling te laten gaan en combineerde ze succesvol een studie Nederlands recht aan Maastricht University met het veeleisende ondernemerschap. Haar kracht? Vakkennis in privaat- en bestuursrecht, gecombineerd met 25 jaar ervaring als ondernemer en het resultaat is een jurist die zich zowel in haar particuliere als haar ondernemende cliënten kan verplaatsen. Fleur is oprichter en eigenaar van Flegal Juridisch Advies.


afbeelding van spreker BYIB21


Marian van Olst

Host, Interieurontwerper en SketchUp Expert


MASTERCLASS - EEN MOODBOARD ZEGT MEER DAN 1000 WOORDEN

Een moodboard als houvast en startpunt voor je project. Maar waar vind je de juiste afbeeldingen die jouw visie, gevoel en ideeën tot verbeelding brengen? Welke tools, software en websites helpen om jouw plannen op een toffe manier te presenteren? Marian geeft je handige en praktische tips waarmee jij een verpletterende presentatie kan maken. Een moodboard of een onwijs mooie presentatie zegt immers meer dan 1000 woorden!

 

➕Waar begin je bij het maken van een verpletterende presentatie voor je project?

➕Tips over de opbouw van je presentatie.

➕Tips over handige tools en software (gratis en betaald) komen aan bod. 

➕Waar haal je afbeeldingen vandaan zonder auteursrechten.

 

Marian is bij de meeste mensen bekend als SketchUp expert, maar daarnaast heeft Marian meer dan 20 jaar ervaring als interieurontwerper. 

En dat je niet altijd voorziet hoe een balletje gaat rollen, bewijst wel het initiatief voor dit Boost Your Business event en de community Interieur Professionals Plaza. De deelnemers van de cursussen bij SketchUpPlaza, waren haar inspiratie om meer te doen voor de ondernemende en ambitieuze interieurprofessionals. Juist het verbinden van deze creatieve doelgroep met elkaar, kennis delen, elkaar verrijken en verder helpen is haar missie geworden met Interieur Professionals Plaza. Marian ziet zich momenteel als connector tussen de interieurprofessionals onderling en wil daarbij ook heel graag, samen met een diversiteit aan experts, de mogelijkheden van het ondernemen laten zien.


afbeelding van spreker BYIB21


Frederique van Gemert

Productfotograaf en -stylist; Flatlay Queen


MASTERCLASS - DE GEHEIMEN VAN PERFECTE FLATLAYS MAKEN

Wil jij ook met je smartphone, makkelijk en goedkoop mooie composities van materialen maken? Sneller tot een goede foto komen, door te weten wat werkt en waarom? Tijd, geld en een hoop frustratie besparen en nog indruk maken op je klanten ook! Na deze masterclass ken ook jij de tips & tricks en weet jij alles wat je moet weten om zelf mooie Flatlays te maken.


➕Hoe stel je een fotogeniek plaatje samen? 

➕Wat zijn de compositieregels?

➕Hoe creëer je een WOW-factor?


Frédérique is productfotograaf en -stylist en wordt ook wel de Flatlay Queen genoemd. Al 6 jaar maakt zij de mooiste sfeervolle composities voor grote retailers, zoals Hema, Specsavers en Bataviastad. Haar werk siert vele websites, winkelinterieurs en billboards en helpt zodoende accessoire merken en winkels om via beeld meer te verkopen. Naast het maken van fotografie in opdracht, geeft Frédérique ook masterclasses, advies en training aan kleine ondernemers, waarbij ze onder begeleiding kunnen oefenen om mooie sfeerfoto’s te maken.


afbeelding van spreker BYIB21


Odette Ex

Creative director & owner Ex Interiors


MASTERCLASS - TUSSENRUIMTE

We weten waar we stonden, maar waar gaan we naartoe? Het nieuwe normaal zorgt voor nieuwe bewegingen en heeft impact op het gebruik van onze ruimtes en materiaalkeuzes. Duurzaamheid en Ont Plastificeren; hergebruik van milieuvriendelijke, natuurlijke materialen. De verbinding tussen binnen en buiten, met de natuur en met onszelf. Hoe passen we dat toe in interieurs? Ademende interieurs met puurheid en ruimtelijkheid. Interieurs mogen kwetsbaar zijn in hun eigen kracht; lege interieurs, waarbij duurzaamheid en tactiliteit voor een groots effect zorgen. 

 

➕Hoe vertalen we de huidige veranderingen naar praktisch en duurzame toepassingen in het interieur?

➕Wat doet circulariteit; hergebruik van duurzame, natuurlijke materialen met je beleving van een interieur?

➕Hoe lever je als interieurprofessional een bijdrage aan het gebruik van milieubewuste materialen?

Odette is oprichter en eigenaar van Ex Interiors, een internationaal opererend interieurarchitectenbureau. In haar werk streeft zij naar het creëren van inspirerende en leefbare ruimtes waar het welbevinden van de gebruiker en de menselijke maat voorop staan. Door het toepassen van zoveel mogelijk natuurlijke, echte materialen en een verfijnd kleurgebruik ontstaan er interieurs die ademen en die de mogelijkheid bieden om te ontsnappen aan de vluchtigheid van de huidige tijd. Met haar bureau Ex Interiors heeft ze onder meer prijzen gewonnen met het ontwerp voor Triodos Bank, Landgoed de Reehorst en FL’EX-BOX, de flexibele werkplek van de toekomst.


afbeelding van spreker BYIB21


Sanne Pol

Interieurblogger en stylist


INTERVIEW - VAN DAGBOEK BLOGGER TOT VEELZIJDIG INTERIEUR ONDERNEMER

Van je hobby je werk maken en werken en wonen onder één dak, het is allemaal van toepassing op Sanne Pol, beter bekend als enstijl. Sanne is eigenlijk in het vak gerold, door het delen van styling en fotografie tips en tricks via Instagram. Tot de ondernemer in haar wakker werd en ze nu haar droomschool heeft omgetoverd tot een familiehuis, winkel, atelier en B&B ineen. Hoe doet ze dat toch allemaal? Waar haalt ze haar inspiratie en tijd vandaan? Wat kenmerkt haar werkwijze en hoe zet ze dat door in haar social media en projecten en wat levert dat haar op?


➕Waar haalt ze de kennis en inspiratie vandaan om te ondernemen op zoveel vlakken?

➕Hoe combineert ze al die verschillende activiteiten en een gezin, hoe hou je balans?

➕Wat zijn haar beste ondernemerstips?


Sanne startte zo’n 8 jaar geleden met haar blog en Instagram account enstijl, waar ze haar volgers meeneemt naar binnenkijkers die ze zelf fotografeert, maar ook haar eigen verbouwingen komen aan bod. Vanuit haar onlangs verbouwde droomhuis, een oude school in Vogelenzang, is ze ook actief als interieurstylist en begint ze binnenkort een winkel/showroom en B&B.


afbeelding van spreker BYIB21


Eva Smitt

Content Queen en Blog coach


MASTERCLASS - BOOST JE BUSINESS MET JE BLOG

Je hoeft geen goede schrijver te zijn om goede content te maken.
Zo, laat die maar even landen en durf dan nog te beweren dat jij geen blog kunt schrijven. Volgens content queen Eva Smitt kan iedereen bloggen en in de masterclass ‘Boost je Business met je Blog’ laat ze je zien hoe dat moet. Wil jij online bouwen aan je naam en je publiek? Laat je inspireren door deze masterclass en begin te bouwen aan jouw online podium!


➕Waarom een blog de ideale content is om jouw bedrijf te boosten.

➕De vier stappen van blog idee tot publicatie en welke blogtemplate het handigste is.

➕Wat je WEL en wat je NIET moet doen als je een blog schrijft.

➕Content recycling: hoe maak je van je blog nieuwe content?


Content queen Eva Smitt werkte 20 jaar als tekstschrijver in het bedrijfsleven, voor grote organisaties als ING en RTL. Ontzettend leuk werk, totdat ze het zat was de verhalen van anderen op te schrijven. Als blog coach helpt ze (1-op-1 en in masterclasses) creatieve ondernemers zichzelf zichtbaar te maken met hun eigen, zelfgeschreven artikelen. Geen gladde marketingteksten, maar het échte, authentieke verhaal. Durf te schrijven, dat is het motto.


Laat je inspireren en leer van de beste experts van Nederland!