Piet Hein Eek in Blik by Lacq
23 november 2021 

Piet Hein Eek in Blik by Lacq

De mooiste, rijkste kleuren, gemaakt in een hoogwaardige en duurzame kwaliteit verf: daar worden wij blij van! De kleurrijke stand viel ons gelijk op en zo spotte wij een nieuwe samenwerking op de Dutch Design Week dit jaar:


Piet Hein Eek X Lacq

Een collectie met de favoriete kleuren van Piet Hein Eek himself. Top tinten die je al 30 jaar terugziet in zijn designs en projecten gebundeld in één collectie. Kleuren die je ook in zijn werkplaats, restaurant en nu in zijn net geopende hotel terugvindt. De 13 kamers zijn elk uniek ingericht en niet alleen de wanden, maar ook de vloeren en meubels zijn voorzien van een laagje sfeer uit deze Lacq collectie.Het kleurenpalet is verdeeld in vier thema’s: hotel, site, projects en objects.

Ontdek het grijs van de hotelkamers, het roze van de restaurantvloer, het oranje van de crisis collectie en het groen van de bakkerswinkels.


Lacq bij Vliegenthart

De moderne verfproducten van Lacq (een merk van hofleverancier Vliegenthart) komen voort uit een ambachtelijke traditie sinds 1839. Samengesteld volgens authentiek recept, bereid met de duurzame chemie van nu. Topkwaliteit die voldoet aan de eisen van elke professional.

Vakmanschap is wat Piet Hein Eek en Lacq verbindt. Daarmee geven ze samen kleur aan de wereld.

Lacq maakt de kleuren van Piet Hein Eek exclusief op bestelling. Een efficiënte methode die versheid garandeert. Kies je kleur, bepaal hoeveel je nodig hebt en plaats je bestelling. Online in de webshop, of in de Piet Hein Eek winkel.Dutch Design kleuren in 40 originele tinten, verkrijgbaar in professionele kwaliteit lak, vloer- en muurverf. Zie voor meer informatie of neem contact op met de experts van Lacq:

www.lacq.eu

Instagram Lacq VliegenthartWil je de nieuwe PHE kleuren van Lacq ook toepassen in jouw projecten?

Maak dan gebruik van de code PIETHEINEEK10 op www.lacq.eu en krijg 10% korting op je volgende bestelling!

Over de schrijver
Na een studie Lifestyle & Design aan de kunstacademie in Rotterdam, is Viva al ruim 10 jaar werkzaam als trendwatcher en creatieve conceptontwikkelaar. Met aanstekelijk enthousiasme, een ondernemende geest en boordevol ideeën, inspireert zij mensen en merken in haar rol als trendwatcher en trainer. Dit onder andere voor Interieur Professionals Plaza en trendbureau Christine Boland | Trends & Mindsets. Een scherpe blik op de tijdgeest, kleuren, prints, sfeer & goed ontwerp, het is haar tweede natuur.
Reactie plaatsen